lauantai 8. tammikuuta 2011

Kauan sitten kaukaisessa valtakunnassa...

Urokset saivat päähänsä ajatuksen ruokablogin väsäämisestä ja niin syntyi sexyfood2u! Historian ensimmäiset reseptit saatetaan päivänvaloon tämän postauksen myötä.

Enjoy!


Olutkana

1 kana
1 olut
Kasa mausteita bbq-rubiin (inc. fariinisokerii, mustapippurii, cayennepippurii, paprikajauhetta, hyppysellinen kanelia, savusuolaa...)
2 sipulia renkaina
Voita n. 100g
Tuoretta timjamia
Pari valkosipulinkynttä

Valmista bbq-rub: sekoita haluamasi mausteet, hiero huolella kanan pintaan.
Tyhjennä olut puolilleen. Työnnä se kanan hanuriin. Nosta kana uunivuokaan istumaan, heitä sipulirenkaat vuoan pohjalle ja nosta koko komeus uuniin(175C/1.5h)!

Valmista maustevoi: sulata voi, sekoita timjami ja murskatut valkosipulinkynnet.

Kana ulos puolen tunnin välein uunista, valele sudin avulla maustevoita ympäri kanaa.




Otettiin kana tosiaan 90min jälkeen uunista ulos lopullisesti ja tuloksena oli erittäin murea valioyksilö. Olut pitää kanan kosteana, samalla kun pinta muuttuu kauniin ruskeaksi valelun ansiosta. This is sexy food!

Ps. seksimmäimmät urokset vetävät yhdellä huikalla shottilasista loput tölkkiin jääneet oluet kanan uunista poistamisen jälkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti